Har du meget jern- og metalaffald?

Lån en container

Få en container opstillet og hentet igen

Lån en container i kortere eller længere tid - på den måde kan du komme af med dit jern- og metalaffald hurtigt og nemt, fx hvis du er i gang med ombygning, renovering, nedrivning eller bare oprydning. ME Jern- & Metalkøb opstiller containeren hos dig og henter den igen når den er fyldt op med dit jern- og metalskrot – helt enkelt og uden problemer eller besvær. Om du bor i Herning, resten af Jylland eller på Fyn er underordnet, vi kører i hele området.

Fast aftale om afhentning

Har du brug for en mere permanent erhvervsordning i forhold til lån og opstilling af en eller flere containere, så finder vi også ud af det. Måske er der behov for en løbende opsamling af restprodukter fra metalproduktion i din virksomhed eller behov for bedre kildesortering i flere containere samtidig.

Ring til Martin Eriksen på tlf. 24 65 86 22 og lad os få en snak om dit behov for lån af container til jern og metalskrot - så får du et uforpligtende tilbud på en fleksibel afhentningsordning med en container stillet til rådighed hos dig.

Metalcontainer